SoundByNature

Reitti ääneen kulkee luonnon kautta.

.
SoundByNaturen palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueella

Päätoimipisteemme ovat Nuuksion & Meikon luonnonsuojelualueet sekä toimitilamme Suomusjärvellä tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Inarijoen varrella sijaitseva Vaskon Hiljainen on tukikohtamme Angelin kylässä Pohjois-Lapissa.
Tällä hetkellä tarjoamme tilauksesta:
Retriitit (Yön yli kestävät sisä- ja ulkoelämykset)
Kurssit (1-3 päivän teemakokonaisuudet, ei majoitusta)
Forest Sound Walk - äänikävelyt (90 min - 3 tunnin ulkoilmaelämykset, jotka voivat alkaa ja päättyä sisätiloissa)
Räätälöityjä luentoja, konsertteja ja työpajoja
SoundByNature Helsinki - Luonto naapurissa
Helsingin tukikohtamme Ullanlinnassa on lähtöpiste Forest Sound Walks - äänikävelyille kaupunkiluonnossa. Täällä hengitämme merituulen mukana ja hyräilemme puiden katveessa Helsingin vanhimmassa puistossa, avovesien aikana myös Vartiosaaressa ja Pihlajasaaressa. Henkeäsalpaava saaristo on aivan käden ulottuvilla.
Ryhmäkoko aktiviteeteille: 2-25
Siltasi metsään - Retket Meikon luonnonsuojelualueelle ja Nuuksion kansallispuistoon

Tekisikö mielesi metsään, mutta yksin ei oikein tule lähdettyä? SoundByNaturen mukana pääset Meikon luonnonsuojelualueelle suoraan Merisatamasta.  Voit myös varata SoundByNature-aktiviteetin osaksi päivääsi Haltian luontokeskuksessa. Sisätilassa, ulkona Nuuksion kansallispuiston kauniissa luonnossa tai molemmissa. Ohjelman kesto voi olla sopimuksen mukaan 90min - koko päivä, tarvittaessa järjestämme myös ruokailun ja majoituksen kumppaneidemme kautta. Toimimme yhteistyössä Metsähallituksen kanssa. 

Ryhmäkoko aktiviteeteille per opas: 2-12
Musiikkituokio kodikkaassa ympäristössä Mustikkarinteen tilalla

Puolimatkassa Helsingistä Turkuun, vain 15 minuutin ajomatkan päässä valtatien E18 liittymästä 19 sijaitseva soiva metsätilamme Mustikkarinne on helposti saavutettava luontokeidas kaukana kansallispuistojen liikenneruuhkista. Koe  luonto mäntymetsän siimeksessä, kuuntele, inspiroidu tai ihan vain hengähdä hetkeksi.

Ryhmäkoko vierailuille päätalossa: 2-6
Ryhmäkoko vierailuille ulkotiloissa ja hallissa: 2-60
Retriitit ja työpajat Pohjois-Lapissa
Saamelaisessa kulttuurissa luonto on erottamaton osa jokapäiväistä elämää. Vaikka tukikohtamme sijaitsee keskellä erämaa-aluetta, on paikallisille ihmisille ympäröivä luonto kaikkea muuta kuin yksinäinen, asumaton alue. Erämaa on osa kulttuuriperintöä ja paikka, jossa arkista elämää eletään.
Vaskon Hiljainen sijaitsee lähellä Angelin kylää. Päärakennus on modernisti varustettu talo, jossa on 4 kahden hengen huonetta, runsaasti oleskelutilaa, yhteinen kylpyhuone, sauna ja kaksi yhteistä wc:tä. Päärakennuksen vieressä on myös erillinen pieni talo, jossa on oma keittiö, makuuhuone 2:lle, oma kylpyhuone ja wc. Retriitteihimme sisältyy majoituksen ja täysihoidon lisäksi luontolaulun ohjausta, tutustumista saamelaiseen  kulttuuriperintöön paikallisen asiantuntijan ohjauksessa ja aikaa hiljentyä luonnon äärellä.
Back to Top